| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Eliško, řeším něco podobného... Dnes focení a naše holka si fotila s kamarádem ze školky, kterého má jako jediného z mš, a kterého teda zná už z doby před 1. třídou. Když jsem se dcery ptala, proč se nefotila i s nějakou kámoškou, tak mi řekla, že se holky fotily po skupinkách, jak se znají a že když se ptala tak jí holky jí řekli, že neví, jestli se s nimi může vyfotit(ptala se jich den předem). Tak se prý s nima nefotila. Většina holek ze třídy se zná právě ze školek, takže se to tam rozdělilo do skupinek po znalosti ze školek... Dcery mi je hrozně líto a mám pitomý dojem, že jak jsem se jí vyptávala, tak jsem vůbec neudělala dobře ~q~~7~ Jsem ráda, že aspoň kamarád ji nezklamal a nechal se s ní vyfotit a měl velkou radost, že se ona s ním chce vyfotit. Já to řeším a manžel mi řekl ať to hodím za hlavu, že bych tím dělala dceři jen komplexy. Snad to ve vyšších třídách bude lepší ~d~ Nicméně jinak mi přijde z jejího povídání, že se k ní holky chovají dobře, že s ní kamarádí, ale hold se stále hodně druží "školkových kolektivech".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.