Přidat odpověď
Marťo, u nás je učitelka taky milionová. Oni si samozřejmě vylosovali. Takže dostala 1. dáreček, ale jinak nic. A 1. dáreček dostala jen moje dcera, onen její spolužák ze školky a ještě jeden kluk, který tam je bez návaznosti na spolužáky ze školky. Ale dcera chystala ještě další 2 dárečky pro kamarádky, které jí dáreček taky slíbily... a houby houby zlatá rybko. Jedna z těch holčiček se jí ještě stihla pochlubit, že ona dostala 20 dárečků.
A jinak třídní se s lichými dětmi i fotila. Já jsem dceři povolila vyfotit se 3x s kamarády -takže jednou je vyfocená s kamarádem a jednou s paní učitelkou a pak společné foto.
Asi je to prostě život. Dcera má trošku handicap možná i v tom, že má trošku moravský slovník, nemáme tu kořeny a jihočeši jsou trošku "jiní" hodně dlouho trvá než někoho přijmou jako rovného či jak to říct... takže když třeba dcera chtěla v září pozvat spolužačku na narozeniny, tak jí druhý den spolužačka řekla, že její maminka ji k nám nepustí, protože nás nikdo nezná... Pořád doufám, že se to usadí a bude to o.k. v průběhu 2. třídy apod.
Předchozí