| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já na pořádný vývar potřebuju spíš hodně trpělivosti a dlouho pomalu vařit :-)) a sbírat bílkovinu... je dobré, když jsem doma a pracuju - pomalu na dvojku či trojku probublávat a odebírat horní tuk. A vařit třeba 8 nebo i 20 hodin, to klidně nechám na 1 přes noc a ráno posbírám.


Jinak vepřová žebra - pytel - jsou pro mne naprosto nezajímavá, vepřový vývar nepodnikám. Ale hovězí ... podobné zbytky... , kuřecí skelety, uzené.. není problém.

U nás je to prostě tak, že maso v té polévce stejně nikdo nejí a dokonale vyvařená kost se při vyndavání skoro rozpadne...
Dvě kila masa až tak nutná pro mne nejsou, jinak silná polévka z nich bude, o tom žádná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.