Díky, já tohle to mám zpracovaný a umím se s dítětem ztotožnit v tom jaký je. Kdysi jsem totiž chtěla, aby prvorozený neměl nadváhu a dobře se učil a udělal jsem v nejlepší vůli peklo ze života sobě i jemu, jsem poučená.
Jenom bych chtěla vědět, jestli se mi fakt zdá, že maminky směrujou děti primárně k takovým těm zdravým lotrům a upejpavé holčičky maj raději z dosahu zraků.
Nechápu moc proč.
Nebude v tom jiný důvod než ta "povaha". měla jsem totiž kdysi jinou dcerunku v tomto věku a ta byla velice společenské dítě, takže se na mě lepily matky s děckama z celé střední Evropy, až to nebylo zorganizovatelný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.