Ahoj, jsi hodná, že jsi na nás myslela. V úterý byl na odstranění a dopadlo to dobře. Sice jsem asi nebyla překvapená na "to" po narkóze, kdy nám tam všechny děti brečely a utíkaly z postelí a my tam fungovaly jako jejich hlídačky - ale už je v pohodě. Jo a ještě jsem byla zaskočená z toho následného zvracení krve. Nechci tu plevelit, tak asi takhle v kostce - jsem ráda, že to máme za sebou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.