| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím zda je tohle vysloveně správné co tady všechno píšete. Dcera jako hyperaktivní zařazena do klasické základní školy, seděla vysloveně sama a přímo u paní učitelky a vše fungovalo jak by mělo. Už jsem to psala na jiných diskuzích, byla jsem ji nusena přeřadit do jiné školy a to z důvodu, že se ped. rada rozhodla, že už dál bez ped. asistenta nemůže dále na této škole zůstat a tak dobře beru to a tak jsem ji přeřadila do praktické školy a nyní ona se dostává do hrozných stresových situací právě díky nepřizpůsobivým¨občanům. Jako matce se mi to vůbec nelíbí a dostala se až tak daleko, že ta nechuť vůbec do té školy chodit vyvrcholila až tak ponižujícím způsobem, že to nemá mezí. Musí hlavně chtít učitel to zvládnout a je jen také na dětech jak se naučí zvládat žít s jinými lidmi. Ono to je jednoduché, na vozíčkáře a slepé se ohled bere a na takové děti už ne a oni tak hodně vše chtějí zvládnout a jen díky tomu, že dřív konají než přemýšlí jsou pak vyštváni mezi pěknou elitu národa. On je vždy ten mozek prostě zradí a jsou z toho jen nešťastní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.