To máš pravdu kunu máme také ve staré vrbě na zahradě už několik let ted nám před měsícem zakousla dcerky králíčka byl to mžik ,ani vzduchovka nezabrala:-D(když ta potvora viděla moje míření a trefy div neřvala smíchy)jako fakt nejsem lovec Pampalini mám pocit,že jsem se ještě ani do zadku jedný kočky netrefila proto je jich tu čím dál víc:-D o kopání nebyla řeč v životě bych do zvířete nekopla,jinak já po našich psech uklízím i na naší zahradě nedovolila bych si někde nechat jejich výrobky my bydlíme dá se říci na konci vesnice máme udržovaní i chodníčky podél plotu a tak se vztekám s majiteli jiných pejsků,nechápu,že si ty lidi nemohou vzít do kapsy blbý igeliták a vyhodit to
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.