No, já jsem věřila hodně dlouho, že pokud sním nějakou pecku, tak mi vyroste v břiše strom a pamatuju si, že mě to docela trápilo - nikdy nevíš, jak si to dítě přebere - že se tomu směje, nemusí ještě znamenat, že tomu nevěří. Já se snažím dětem vysvětlovat věci podle pravdy - nemyješ si uši, budeš je mít smradlavý a žlutý od mazu a bla bla..... pak teprve mohu navázat nějakým vtipem. No chodit pro čerty na půdu mi přijde úplně uhozený - dětem pracuje fantazie a představivost na plný pecky a nikdy nevíš, kdy je zradí... I to nejstatečnější dítě může takto rodič snadno poznamenat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.