| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem si říkala kde všechny jste ~d~ nechci tu vést monolog, tak jsem čekala jestli se někdo neobjeví :-)

Akpilif, obrovská gratulace ~g~~x~ S nemocema je to těžký ~7~ jsem ráda (ťuk, ťuk, ťuk) že my se držíme ~;((

Anicol, cibule všeobecně dětem chutná ~t~ stejně jako citrón a naší malé i česnek ~t~

Kiki je teda pěkný šídlo, udržet ji vteřinu v klidu je neskutečný problém, pořád někam zdrhá a honí chudáka psa, ten už neví kam by se schoval ~8~ Pověsit nebo posbírat prádlo za její asistence je nemožné ~a~ Všechny skříně (i ty v dosahu ze židle) jsme museli zabezpečit dětskýma pojistkama ~d~ to je asi normální, ale 1 typ jsme museli měnit páč přišla na to jako to otevřít ~8~ To nevím pro jaké děti to výrobce plánoval ~d~ někdy se daří více jindy méně, ale i tak musím Kiki pochválit ~6~

Novinkou u nás je, že se snažíme odplenkovat a začali jsme dávat jen kalhotky ~:-D~g~ V podstatě dávám klasickou plenu jen na spaní a když jdeme ven. Doma buď klahotky nebo minimální plenu. Tý jo, ale bych nevěřila jaký problém je sehnat gaťky pro děti do 2 let ~e~ když už je mají, tak je výběr mizerný a když už je kupuji a dávám za ně takový peníze, tak ať se mi alespoň líbí... Nakonec jsem sehnala v Nextu vel 1,5-2roky (300kč/5ks ~7~) a ve Sparu vel.86/92 (130kč/3ks). Ty z nextu nám sedí perfektně ~R^ ze Sparu krapet větší, prostě bombarďáky ~t~, ale nám alespoň déle vydrží ~y~ máme teď vel. tak 80, něco ještě 74, záleží jak je to číslovaný...
Jináč Kiki je velká frajerka :-) dám vám sem fotku naší modelky ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.