Meegy,jestli je babička normální a svéprávná,dokáže pohlídat dítě ať je kde je,nezáleží na tom jestli je dítě doma,na chatě,v zoologický,v prasečáku nebo na rozhledně.Pokud tomu tak není,je houby platné že s ním babička bude doma.A k tomu co jsi psala o tvém muži níže-jako malý děti jsme jezdily na saních z kopce,který vedl přímo na silnici.Rodiče o tom věděli a nechali nás tam jezdit.Taky jsme sáňkovali z kopce,kde to fičelo o sto šest a kopec vedl rovnou do potoka.Přesto jsem se dožila 38 let a mám dvě děti.Sáňkovat na silnici a do potoka bych je nenechala.Nenechala bych je chodit ani samotné ze školy po několikakilometrové opuštěné cestě mezi lesem a křovím,jako to dělá moje sestřenice s desetiletou dcerou,a nenechala bych je jezdit na kole obcí při mohutných záplavách,jako jedna ze sousedek.To už si každý musí srovnat sám se svým svědomím,co považuje za nutné a co ne.Já mám třeba doma kvůli dvouletému synovi zaslepené všechny el.zásuvky,branky na schodišti apod.,ale ale polstrovat stěny a podlahy,aby se náhodou chudáček neuhodil kdyby spadnul,to nebudu.Připoměla jsi mi mýho tátu,ten nadává,když je venku 15 stupňů,že má moje dcera holej krk a běhá rozhalená venku
.Jeho představa je červen-nutná šála kolem krku,jinak dítě onemocní
.Když si dcera vezme příborový nůž,zachvátí ho panika a s hrůzou v očích na ní křičí,aby ho hned uklidila,nebo dojde k neštěstí.Dceři je osm