| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aktuálně pro mě toto strašák. Letíme zítra na 14 dní a te´d jsou děti dva týdny zdravé, předtím to byl strašněj kolotoč byl i pobyt v nemocnici. Už jsem je ani nedávala do školičky, byli s babi a dědou. Máme bazén a já debil ze strachu i toto jim zakazovala . Ono je to težký, strašně, výhodou je, pokud člověk jede na vlastní pěst, může si odjezd upravit,posunout. Jenže letadlo nepočká~n~~n~. Já si došla k doktorce, aby mi předepsala antibiotika sebou, malá trpí ve vedrech na angíny strašně. Neumím si představit co bych dělala, ale asi bych prostě neletěla a zůstala s jedním doma. Ono dítko jeden den může mí horečku a druhej být v pohodě sakra.

Jak už to někdo psal, zeptej se co na to doktorka a ještě písni, zajímá me co ti poví. Držím palec ~;((~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.