napřed na program těsto, případně nechat dokynout, pak program pečení recept: ráno dokrmím kvásek 300 ml žitné mouky a 300 ml vlažné vody, večer odložím kvásek na příště, přeliju kvásek do pekárny, přidám cca 100l vody (vypláchnu nádobu od kvásku), přidám ještě 200 ml žitné a 300 ml pčeničné chlebové mouky. Přidám sůl, trošku oleje, koriandr, kmín a co je kdo zvyký.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.