| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hele, já si vždycky říkám, maminy z rodiny, dopr, kde jste?? Takže předevčírem kouřící těhule v cca 8. měsíci na bazénu s dekou hned vedle brouzdaliště (měla 3 či 4letého synka), vybáňala 4 cíga za hoďku a půl, k tomu dvě piva.

Včera mou známou stříhala kamarádka. Šly na cígo na balkon a známá tam viděla kytku marihuany, co tam má kamarádky manžel, vytáhla brky, prý zahulíme? (Ano, bylo poledne, hlídaly děcka a ona kojí). Kamarádku málem kleplo.

Před týdnem mě ráno vzbudí řev: "Tak a od teďka na tebe budu jen řvát!!! Sama sis o to řekla, uááááá! NE! Jdeme domů! NE! Uáááá!"

Před pár dny jsem byla na hřišti, po ulici táhla matka řvoucí dítě za ruku: já ti tu prdel nasekám, znrde!!"

Před nedávnem jsem si říkala, situace na fotku, matka vysedá z auta, v jedné ruce kojeneckou lahev, v druhé cígo, otvírá dveře, kde leží ve vajíčku miminko, dává mu lahev, já už byla tak zblblá, že jsem měla vlčí mlhu a viděla, jak mu dává práska ~t~

Jooo... ale dám ti na zadek,, abys měla proč je taky dobrá záludnost, tváří se to neškodně a je to podle mě úplně špatně... A to nejsem hyperprotektivní, nechávám třeba malého vyvztekat, i před spaním, ale vždycky rozumím, proč řve, pláče. Podle mě to dítě má opravdu důvod, i když pro nás někdy blbý, malý. Třeba malý řve večer: "já chci nonstop tulit maminku, dloubat jí oko a aby mi zpívala tak 20 hodin v kuse, bůů!" Tak rozumím tomu, ale prostě mu dám najevo, že to nejde, ne, že mu napráskám, aby mělo fakt důvod ~d~~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.