Dcera dostala od babičky k Vánocům tuto panenenku-byl to můj tip na dárek, tak se cítím za situaci osobně zodpovědná
Chtěla jsem pro ni panenku, která bude hezká, česací a hlavně kvalitní. V kamenném obchodě jsem ji u nás neobjevila, tak byla z eshopu a byla opravdu krásná, dokonce se ji mohly mít vlasy. Že kamínek z čelenky vypadl chvíli po rozbalení nad tím jsme mávly rukou. Jenže. Hned ten den večer jsem chtěla panenku posadit dceři na postel a jí upadly nohy :-( Ukázalo se, že nohy drží přes takový jakoby klub guma, která je na konci - v těle panenky jištěna kovovým kroužkem, který se jednoduše zlomil. Materiál kovu na první pohled nepůsobil nějak bytelně, byl dost měkký. Panenku jsem vyreklamovala a dorazila nová. No a té upadly v neděli ruce. Příčina stejná-už najisto jsem z těla vytřepala zlomený kovový kroužek. Jsem dost rozčarovaná, všude se zaklínají, jak jsou tyto panenky kvalitní a nám se stane toto. Dcera s ní zacházela hezky, není žádná ničitelka. Stalo se vám s panenkou této firmy něco podobného? Psala jsem i výrobci, pravda anglicky, německy neumím, ale nikdo se mi neozval :-(