| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak nejspíš odtud vítr fouká - dráždí ji ta stolice, když ji má nějakou dobu v plínce.
Jestli pořád ukakává, průjmovatí, zkusila bych vyřadit prvního podezřelého a to mléko - jestli se to nějak odrazí na četnosti stolice (uvidíš to tak po týdnu, max. dvou, u nás byla změna viditělná do 3 dnů).

krom toho mi se synem pomohlo, že jsem ho nechávala vykakat v klubíčku nad umyvadlem - z bříška vyšla celá dávka najednou a neuprdával krom sum prd (i tak ale po dobu kojení kadil 6-10x za den, po příkrmech 4-6x, dnes 1-2x za den, je mu 6 let).

V podstatě jediný řešení bylo, že nesmí mít dýl pokožku v kontaktu s kaděním - umývat vodou, přebalovat po každým prdnutí ~o~. Léto máš na tohle super. Dávala jsem malému jenom trika, abych si ušetřila čas s rozepínáním patentek mezi nožkama a dávala jsem látkovky, jednu čtvercovku, bez lítosti přebalila třeba 5x za hodinu. Přebalení mi trvalo tak 60-90 vteřin (utřela jsem mokrým plenkovým ubrouskem, co jsem měla různě v miskách po bytě, po větší nadílce umyla teda pod umyvadlem, ale uprdnutí jsem jen utírala mokrou plenkovou žínkou), přebalovala jsem kdekoli mimino zrovna bylo, na přebalováku jsem měla tendenci z toho dělat víc hru a přebalování mi tam trvalo dlouho, tam jsem přebalovala třeba před spaním a tak - spíš kvůli hraní s malým. Ono při takhle častým přebalování je potřeba to prostě zfunkčnit. Jako když utřeš ublinknutí - žádná věda, žádný hraní, šup šup, pokračujeme.

U syna se později projevil ještě AE, ale začalo to takhle v oblasti zadečku, citlivostí pokožky, později totální nesnášenlivostí jakékoli značky jednorázovek... (nesnášenlivost se projevovala pak tak, že po vyčurání do jednorázovky zadeček zčervenal, při ponechání delší dobu v pleně se rozjela regulérní plenková dermatitida... jouvej).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.