Peču si chleba a docela se mi to daří. Kamarádka mi půjčila v UK vydané knihy s recepty, vyzkoušela jsem jich několik a pokaždý to bylo výborný. Mně ale hrozně chybí takový ten normální český chleba, těžký a trochu nakyslý. V čem se liší od ostatních? Je to tím, že je dělaný z kvásku? Kvásek se mi zatím nedaří nastartovat, používám sušené droždí. Dělá si někdo opravdový český chleba? Jak na to? Všechno dělám ručně a peču v troubě, pekárnu nemám a nehodlám pořizovat. Díky moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.