| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

opravdu záleží na povaze kotete,ale naší babičce Kokeš sundal v předsíni tapety až ke stropu~t~,málem jsme o babičku přisli.Je to obyčejný kocour obecný-po téhle zkušenosti už bych do bytu volila něco,co je už několikátou generaci opravdu pouze bytové.Sama jsem si v únoru brala z Azýlku roční kočičku,byla to původem taky venkovka(nalezená v prosinci v popelnici),úderem jara kočku popad běs,že chce chodit ven(mám malý byt v paneláku-chodit ven nelze-vodila jsem jí na kšírkách,horší než pes-trávila jsem s ní venku 2-3hodiny a kočule stejně půl dne provřískala pod oknem),nakonec jsem jí musela vrátit(má ted zahradu a je spokojená~;))-výměnou mám doma 3 letou mainskou mývalí-a je to pohoda,mazel,ven nechce ani omylem,chodí vzorně na škrabadlo i na wc.A jen takovou malou radu-nikdy se s kočičkou neperte při hře rukou-ono je to zpočátku roztomilé,od kotěte to nebolí,ale později by vás mohla napadat.Ono nejlepší je mít kočičáky dva-opravdu,není už to takovej finanční rozdíl a oni se spolu krásně vyblbnou,je to lepší než TV a když nejste doma,tak nesmutněj.Pokud máte možnost 2 kotat z vrhu,zkuste to promyslet~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.