opravdu záleží na povaze kotete,ale naší babičce Kokeš sundal v předsíni tapety až ke stropu
,málem jsme o babičku přisli.Je to obyčejný kocour obecný-po téhle zkušenosti už bych do bytu volila něco,co je už několikátou generaci opravdu pouze bytové.Sama jsem si v únoru brala z Azýlku roční kočičku,byla to původem taky venkovka(nalezená v prosinci v popelnici),úderem jara kočku popad běs,že chce chodit ven(mám malý byt v paneláku-chodit ven nelze-vodila jsem jí na kšírkách,horší než pes-trávila jsem s ní venku 2-3hodiny a kočule stejně půl dne provřískala pod oknem),nakonec jsem jí musela vrátit(má ted zahradu a je spokojená
)-výměnou mám doma 3 letou mainskou mývalí-a je to pohoda,mazel,ven nechce ani omylem,chodí vzorně na škrabadlo i na wc.A jen takovou malou radu-nikdy se s kočičkou neperte při hře rukou-ono je to zpočátku roztomilé,od kotěte to nebolí,ale později by vás mohla napadat.Ono nejlepší je mít kočičáky dva-opravdu,není už to takovej finanční rozdíl a oni se spolu krásně vyblbnou,je to lepší než TV a když nejste doma,tak nesmutněj.Pokud máte možnost 2 kotat z vrhu,zkuste to promyslet