Kočku mám od dětství..a psa bych nechtěla, je s ním moc práce..:o))) Jeden kocour neměl doma ani záchod, chodil jen ven... takže doma opravdu nic nesmrdělo. Teď máme kočku. Je to gaučovka a ven chodí jen na balkon a střechu. Hraje si s naší tříletou dcerou a už ani moc neškrábe, dcera se už naučila neprovokovat. Škrabe jenom šrabadlo a občas mě, když jí škádlím. Jediný, co mi vadí jsou chlupy všude. Každý den vysávat nebo alespoň zamést rohy. Ale pokud bude váš kocourek krátkosrstý, nebude to takový problém. Jo a svýchovou se to má tak, že pokud budete mít kocourka od kotěte, hodně se přizpůsobí vám. a samozřejmě doporučuju vykastrovat..:o))nesmrdí potom a jsou přítulnější. Jo a když bude čůrat někam jinam než obvykle bude asi nemocná... to se stalo té naší a až po týdnu praní všech peřin jsem jí vzala na veterinu a měla chudák zánět močáku a průdušek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.