Přeji krásný podvečer , jmenuji se Samuel Zelenák, jsem realitní zprostředkovatel ( Nejsem RK) Dočetl jsem se o vašem dotazu a rád bych vám nabídnul pomoc. Mám spolehlivého člověka , který se zabývá rekonstrukcemi za skvělé ceny a jsem s ním velmi spokojen. Mohu ho doporučit . S ním by jste se domluvila na upřesnění požadavků a cenové relaci rekonstrukce. pokud budete mít zájem o kvalitní službu neváhejte mne kontaktovat. Rád pomohu. Těším se na odpověď. S úctou Samuel Zelenák
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.