Mám něco takového za sebou....byla to má životní chyba,podvedla jsem a pak jsem byla podvedena,nevím,co bylo horší.Mám výčitky a špatné svědomí do konce života a zpackaný život.Nevážila jsem si manžela a zamilovala se(chemie pracovala na 100%),slepě,hloupě a ublížila tak mnoha lidem.Jediné krásné,co vzniklo je má 2letá dcera,za to jediné to stálo.Jestli můžu radit,nedělej to,nevíš,co tě čeká...já to zažila,slzy,slzy...slzy.Jestli máš dobrého muže,važ si ho,ze zamilování tě může realita probudit a růžový sen se ti změní v černou můru.Dětem se pak budeš omlouvat do konce života.Rozvod,stěhování,majetek,soud o dítě,....nechápu,jak jsem ty starosti a problémy ustála,nervy,nervy a zase nervy.Je to těžké,pro koho se rozhodnout,já vím.Rozhodla jsem se tenkrát pro milence a po roce krásného vztahu mi spadly růžové brýle.Kdybych se dnes mohla vrátit k manželovi,okamžitě bych to udělala.Rozhodni se správně a udělej to,dokud je ještě čas,hlavně zapoj rozum,já ho tenkrát někde zapomněla.Přeju hodně štěstí a dobrou volbu.