| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

u nás zatím 1 rok logopedie (od 5 do 6ti let) kvůli R a Ř, a .... nic. R je hnusné hrdelní, Ř příšerné prskavé s vyšpulenou pusou :-( Když jsem to chtěla řešit ve 3 letech, logopedka nás víceméně vyhodila že jsem trapná ambiciozní matka která nedá dítěti čas na vlastní vývoj (všechny!!! hlasáky už měla, jen tyhle dvě ne, mluvila hodně, ráda, od roka a půl, bála jsem se že se to zafixuje špatně, bohužel jsem měla pravdu). Druhá logopedka v těch 5ti letech dcery to zkoušela zpátky přes L, dcera odmítala "šišlat" když už je "velká". Pak teda přes D, ale nedokázala naučit dceru že se na to D nesmí dávat důraz. Takže místo Tdnka řekne tDnka a to je konec, žádný vibrace se nevytvoří. Před koncem šk. roku jsme přešli k jinému logopedovi, ten to taky chce brát od začátku, jen jednoduché slabiky.... Jenže, je to starý pán, dcera se ho bojí, má příšernou kancelář kde není skoro žádné místo a kam chodí další jeho kolegyně (je to ve škole), takže soustředění naprd :-(
Snažím se s ní něco dělat doma, ale už je po tom roce znechucená, nerada cvičí výslovnost :-( Jsem dost naštvaná že jsem se tenkrát nechala odbýt, no ale syn byl miminko a dcera stydlivá, říkala jsem si že teda ještě počkáme až bude "líp spolupracovat"... ten rok u té minulé logopedky spolupracovala krásně, ale výsledek nikde. TAky nám slibovala ten rotavibrátor, ale pak jí ho z pojišˇˇtovny zamítli..... to je myslím to jediné co dceři asi pomůže, one nechápe ten pohyb jazykem :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.