| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hezký den.
Nedalo mě to a musím také přispět do této diskuze. Syn se nám vrátil v sobotu z tohoto tábora ale čekal jsem s příspěvkem, jestli nám něco Krevetka napíše o jejím synovi. Kdy se vrátil, co říkal nebo něco takového. Protože i když byla nervózní a vzteklá, slušelo by se sem napsat, jak to dopadlo. Moje žena si přečetla její diskuzi a vůbec jí na klidu nepřidala. V tu dobu jsme od něho měli doma už jeden pohled z tábora, který přišel v pátek. Psal tam, mimo jiné, že se docela nudí a že by jel dost domů. Samozřejmě jsme tím byli znepokojeni. Bavili jsme se o tom, jestli pro něho dojet, jet se tam podívat nebo zavolat. Nakonec jsme se domluvili, že to zatím necháme být. Že se zřejmě nudí, protože tam nemá počítač ani televizi. A já v páté třídě chtěl jet z tábora taky domů, když jsem byl poprvé. Takže diskuze od Krevetky, kterou manželka objevila, nám ale moc na klidu nepřidala. V úterý nám přišel od něho dopis, kde psal, že je to už lepší a nic o tom,že by chtěl domů. to nás uklidnilo. Proto si myslím, že když už má někdo potřebu veřejně ventilovat svůj problém, měl by také napsat, jak to dopadlo.
A nakonec stručné hodnocení tábora od syna. První týden nuda, druhý už zábava. Líbili se mu výlety. Ve stanu s nimi spali 2 šestnáctiletí vedoucí. Do stanu nepršelo, ale někdy byla zima. Jídlo dobré a dost. K pití tam měli stále čaj ve várnicích, když šli na výlet, natočil si do lahve na cestu. Nikdo na něj nebyl sprostý a jejich vedoucí byl prý v pohodě. Ale za rok už asi nepojede, 14 dní je prý moc dlouhá doba. Kamil

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.