| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Atopický ekzém se může rozjet vždycky! Spíš hlídej, po čem se ji ta vyrážka udělá.
Klárka měla ve 4 letech strašnou vyrážku na zádech, pomohl až Protopic. Pak jsme šli na alergo, věděla jsem, že nemůže citrusy (pomeranče, mandarinky,...), oranžové džusy, mák, med, sardinky. Výsledky ji vyšly naprosto nádherně a má reakci histaminoliberačního typu. To znamená, že tam kde je hodně histaminu, udělá ji to vyrážku. Přímo alergii nemá na nic. A dr. mě potěšil, že věkem to vymizí nebo se to zklidní, v těle bude více vody a tak ten histamin nebude tak dráždivý.
Teď už může mák, když si vezme med nebo jahody, hned ji svědí tělo, takže tohle ne. A v zimě zkusím pomalu pomeranč nebo mandarinku.

A ještě jedna věc - nejhorší to měla, když pila ve školce čaj a jejich pití. Často prý dělají granulované a to ji fakt dělalo blbě. Začala jsem ji dávat pití z domu a je po vyrážce. Takže si fakt pohlídej to jídlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.