| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já se tedy přiznám úplně....

Nej hra je pro mě The Sims 2 (předtím i jednička, o trojku zatím nestojím), potom ty "stavěcí" Tycoony, nejvíc asi Transport Tycoon a Rollercoaster Tycoon, měla jsem i ZOO Tycoon, ale zmizel někde v nenávratnu půjčených věcí.
Další oblíbené potom byly advetury Horké léto a Polda, ráda si je pouštím opakovaně.
Z logických her z CD potom Lemmings.
Z relaxaček Worms.
A z vojenských strategií řada C&C Red Aler t .

Na netu vyhledávám hry hlavně logické nebo znalostní, vede Slovní fotbal, Piškvorky, Dobyvatel, Abaku, a pak řada logických her pro samotáře.

Nehraju pořád, někdy třeba půl roku i déle nic nepustím nebo něčím krátkým jen vyplním nějaké čekání a dál se k tomu nevracím....a pak jsou období, kdy u her opravdu ztrácím čas, hraju cokoliv, jen abych hrála.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.