ale osobně jsem taková - smířlivá - první bych poslala fakt ostrou zprávu prodejci, ono se někdy podělá kdykoliv cokoliv...
nebývám prodejce a na aukru docela dobře hodnocená coby kupující, že platím rychle atd... a nešel 4 dny internet (tady není kavárna, nic podobného - a abych kvůli tomu někam jela.. asi k příbuzným nebo nevím kam, to mi zase nepřipadalo až tak důležité),
pak jsem byla týden na dovolené a vrátila jsem se... a od prodejce ... 5 docela zoufalých zpráv..
Podobné se dvakrát stalo prodávajícím, od kterých jsem kupovala, ale ti reagovali, vznikl problém s přepravou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.