přesně tak, nehodlám doma skladovat smrad a plíseň. Takže co jde vypláchnu, omyju. Nepřipadá mi to zas TAKOVÁ oběť, notabene předpokládám že recyklovat chtějí plast a ne ten jogurt v něm.
To se spíš pozastavuju nad tím jak někdo dokáže třídit staniol - víčka z jogurtů a ten vnitřní obal od čokolády - prý proto že hliník je strategická surovina a je ho děěěsná škoda. Podle mě, kdyby ho byl takový nedostatek, tak ho na ty víčka vůbec nebudou dávat (a použijou voskovaný papír nebo holt tu plastovou folii), když se děaljí celý hliníkový okna tak nějaký víčka z jogurtu to podle mě nezachráněj....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.