| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak a je to tady, už dlouho jsme se rozhodovali o zvířátku, po kterém toužím především já, ale prospěje celé rodině. S chovem zvířat mám zkušenosti, měla jsme morčítka, králíky a tři psy, takže tuším, co obnáší péče o zvíře, nicméně kočka je premiéra. Už se jí nemůžu dočkat. Vybrala jsme po dlouhém vybírání Ragdolla...

A prosím o rady zkušené....

1) mám devítiletou slečnu - žádný problém - a dvouletého hodného kluka. Na zvířátka je opravdu hodně hodný, ještě nikdy nikomu neublížil, jen hladí, krmí, kouká....nedovolila bych, aby zvířeti ubližoval a Ragdoll je obecně klidná kočka, nicméně, vy osobně, videly by jste v tom problém? Nebyla by to pro Vás překážka? Naví plánujeme třetí mrně...Váš názor ocením...vaše zkušenosti taktéž...

Za druhé....pohlaví. O ano, někdo říká, že to je jedno, někdo že ne. Bydlíme v bytě, kastrace je samozřejmost, nicméně, co je "lepší"? Tím mám na mysli konkrétně to, že se bojím, aby kocour doma neznačkoval nebo nebyl divočejší....chtěla jsem vybírat podle toho, které kotě si nás vybere, ale paní říká, že to je nesmyls....že některé jen nemusí mít svůj den a bude v koutě.....ať si vybereme .... já toužím samozřejmě po mazlivějším a klidnějším stvoření, ale to že bude veselé a hravé je samozřejmě stejně super...

No a celkově, jaké máte zkušenosti s kočkama v bytě....jsem celá nedočkavá a nerada bych udělal zbrklou chybu, ráda se poradí....

Předem díky...

Navíc, pokud někdo poradí jaké je nejlepší škrabadlo, strava, hračka, dá rady a tipy, budu moc vděčná ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.