| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nellinko - přišla jsem takhle o synovce. Zemřel měsíc před svými 20. narozeninami. Měla jsem k němu velice blízký vztah - říkala jsem, že je moje nulté dítě..... Zatím jsem nepřišla na to, co by mi pomohlo, co by mne smířilo s touto ztrátou. Letos to bylo teprve 11 roků...
Jediná rada, kterou mám - musíš žít a na tatínka vzpomínat. Povídat si o něm s dětmi, vzpomínat na všechno krásné, co jste spolu prožili, ukazovat jim fotky a místa, kde jste spolu byli. Tak zůstane tvůj tatínek a jejich dědeček pořád s vámi. Žít musíš, protože když ty žít nebudeš, nebud nikdo, kdo na něho bude vzpomínat tak jako ty, a kousek z něho zmizí v nenávratnu.... A až nebudou žádní lidé, kteří by na něho vzpomínali, zmizí dočista a tehdy úplně umře. Musíš své vzpomínky předat svým dětem a tím tatínek úplně neodejde, dokud budou oni žít.....

Simča ~b~

PS. Se smrtí rodičů jsem se zatím smiřovat nemusela, Je jim 85 let a jsou stále naživu a celkem ve formě. Ale protože vím, že tu nebudou věčně už teď se bojím....
Drž se!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.