| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla jsem to stejně, nastupovala jsem po 5 a půl letech (2 děti) zrovna před rokem. Mladší jsme vozili v našem městě k babičce, neměla ještě 3 roky a starší jezdila se mnou a manželem do 22km vzdáleného města do školky a my do práce. Byla to vždy docela honička, ale na to, že to bylo tak komplikované, nám to vycházelo dobře časově. Já je rozvezla (ml. dcerka, manžel na 7 do práce, pak MŠ st. dcerka a kousek od ní mám školu a pak před 15 hodinou je zase všechny sesbírat.) Hned po prvních pokusech donést si práci domů, jako kdysi bezdětná, jsem to vzdala a díky tomu, že manžel končí v 15 hodin, tak se snažím co nejvíce udělat do té doby v práci. Máme výhodu skvělého kolektivu, takže si materiály hodně půjčujeme, radíme si co a jak, didaktické hry apod. Mimochodem - učím na prvním stupni. DOma jsem díky dcerkám už nebyla schopná jakéhokoliv myšlení na školu. Už tak mi přišlo, že jdu z louže do bláta, často se jich ale ujímá manžel, protože vidí, že občas mi mají tendenci ujíždět nervy po celém dni v práci. Jinak jsem ani nevěřila, ale po měsíci mi už ani nepřišlo, že jsem byla tak dlouho doma. Ano, občas mám mezery v papírování apod., ale od toho mám skvělé kolegy~;).
Musím říct, že už mám docela depku, že ty prázdniny tak rychle utekly a pozítří zase do práce, ale na své kolegy se těším a díky nim je ta práce super. Třídu mám taky dobrou, rodiče taky, tak co si více přát~;).
Musím ale ještě napsat, že můj manžel po mém odchodu z MD do práce automaticky začal vše dělat se mnou napůl - domácí práce, vaření (nebo si vezme holky ven a já si vklidu udělám, co potřebuji, což je v tomhle skvělá podpora - vím, že to tak všude není.
Tobě přeji, ať se rychle adaptuješ, žáci moc nezlobí a celkově ať se daří.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.