Nessie, rok už jsem zase doma...v něčem spokojená (to pohodlí a klid na všechno), v něčem nespokojená (na mě hroná nuda, chybí mi lidé i ta práce)....tak se snažím udržovat se alespoň trochu v dění...Za ty dva roky jsem bohužel nenavázala nějaký bližší vztah s jinou kolegyní, je to tak na to se pozdravit, jednou dvakrát za rok se vidět na nějaké akci, ale jinak musím sama... Letos už jsem tedy nevydržela a jestli se sejde dost dětí, povedu alespoň kroužek v DDM....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.