Přidat odpověď
Se Superfity mám velmi dobré zkušenosti, kupuji i celoroční goretexové boty. Nikdy jsme je neměli zničené, ale je fakt že naše děti mívají boty na střídaní, takže většinou neocházejí jen jedny.
Ale je fakt že loni se mi zdálo že jsou dost úzké, a to myslím že syn nemá nějak výrazně vyšší nárt. Ale možná to je jen u některých vzorů, asi je potřeba vyzkoušet a přeměřit. Nám dříve seděli, ale minulá kolekce se mi fakt zdála nějaká užší. Minulý týden jsme zrovna byli kupovat podzimní a oběma dětem jsem vzala o číslo větší než mívají jiné - ale po přeměření jim vycházel nadměrek akorát, takže OK a sedí jim dobře. Dcera má trochu vyšší nárt a jeden vzor ji neseděl (úzký) a druhý naopak velmi dobře.
Také ale mohu velmi chválit Primigi, ty jsou volnější, alespoň loni jsem koupila tyto a byla jsem velmi spokojená. Ale na druhou stranu Superfit dělá i vyšší boty do sněhu na suché zipy, jinde jsem podobné neviděla (snad kromě klasických sněhulí). Dcera měla Vikingy a také velmi dobré. Takže já mohu jen doporučit
Předchozí