| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Carlin to je hezký:-)alespoň něco povzbudivého:-)zpátky do MŠ už nemůže,byl tam 4 roky,takže přípravka nebo se třeba zlepší,nevim,momentálně mám v hlavě zmatek...

už nevim kdo tu psal,ale přípravka je nultý ročník,chodí tam děti co mají odklad nebo děti s nějakou poruchou,je jich ve třídě málo a učitelka má na ně více času,více přestávek,více hraní,grafomotorika,logopedie,normálně 4 vyuč.hodiny..je na naší škole,o změně školy neuvažuju,protože právě tahle škola,je zaměřená na "tyto" děti a učitelka je výborná

a co jsem čekala,čekala jsem,že problémy mít bude,ale že časem ustoupí,že už je to "velkej"kluk a trošku nám přes prázdniny vyzraje..

a přemýšlím hlavně nad tím,kde jsme udělali chybu a jak to napravit(proto jsme chodili k psycholožce)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.