| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nestihla jsem pročíst vše, ale malinko mne překvapuje, že se to jeví, že problém má především paní učitelka...představuji si, tak, co by řekla dítěti, které mi tyká a řekne mi, že mu nemám , co říkat, co má a směje se mi do očí...fakt netuším....u starších je více možností zvýšit hlas, úkoly, trest..ale u prvňáka. Syn chodil do přípravky měli tam kluka, který byl zřejmě podobného typu, např. odcházel ze třídy, když na něj paní učitelka mluvila otočil se k ní zády a vykřikoval: neposlouchám tě. Když měli něco dělat, dělal zásadně něco jiného a když ho paní učitelka vyzvala, aby taky pracoval, tak jí řekl, že nic dělat nechce a prostě nic nedělal. Můj syn mi to doma líčil s očima na vrch hlavy, nechtěl s ním sedět, protože ho rušil a on pak nestihl, co měli dělat a nemohl se ani soustředit. Zpočátku jsem myslela, že přehání, ale pak ho zažila na živo a nepřeháněl. Já tedy opravdu netuším, jak bych jako pedagog motivovala takovéto dítě, když mám dalších 24, které mají určitě také "své" problémy (někdo je citlivý, někdo rád povídá, někdo často zapomíná) a jestliže dítě zcela očividně ignoruje jakoukoliv autoritu, pak babo raď. Myslím, že paní učitelka se snaží, asi je i zkušená a zřejmě toto dítě zcela vybočuje s tím, čím se setkala. Držím palce i rodičům, musí to být náročné, my zase řešíme, že starší syn je hodně citlivý a vše řeší, často pláče atp. všude je prostě něco :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.