pročítám vás,třeští mě hlava jak nejsem schopná myslet na nic jinýho,piju jedno kafe za druhým...jen se tu prosím nehádejte
pročítala jsem si symptomy ADHD,našla jednu dobrou stránku a myslim,že tak na 99% to syn má,vším tomu odpovídá-hlavně tou impulsivitou,ale "zapadá"tak nějak do všeho...pročítala jsem si znova závěr psycholožky a vlastně to tam i píše,ne přímo ADHD,ale porucha pozornosti,impulsivita atd atd..jak nás probůh mohla vyřadit?jak jsem mohla být tak blbá,že mě to nenapadlo?!až teď,když čtu vaše příspěvky,mimochodem za všechny moc děkuju,i za ty negativní,ty povzbuzující mi vháněj slzy do očí,díky(já snad nikdy už nepřestanu brečet)musim tady působit jako hysterka,ale já jsem velkej kliďas a spíš radím druhým a dělám jim vrbu,vše beru s humorem,snažím se dělat si legraci i z vážných věcí,ale tohle mě prostě sebralo nějak víc,než by mělo...zatím mám dovču,od pondělí nástup do práce,ještě si všechno nechám projít hlavou(hlavně čekám na mail od učitelky,nebo na osobní setkání třeba po pár dnech,abych věděla jak se chová)a za 1.chci vyšetření od jejich psycholožky,za 2.chci vyšetření z PPP,za 3.požádám v práci o snížený úvazek-doufám,že mi to povolí,znamená to sice míň peněz,ale přednější je mi vzdělání syna..tatínek měl LMD,proč mi to nedocvaklo,že syn to může mít taky?
No je to boj,nervy pracujou(alespoń pár kilo zhubnu
)..všechno zlý je k něčemu dobrý.Na druhou stranu tatínek je v dospělosti naprostej pohodář,tak alespoň nějaká útěcha,že syn se třeba časem zlepší...už chápu i tatínka-přítele(nejsme oddáni)proč se tak urputně brání přípravce,proč syna obhajoval ve školce,proč nad ním drží ochranou ruku..PROTOŽE si tím sám prošel...
na těch stránkách taky píšou,že děti s ADHD nemají kamarády,sami si je odpuzujou-taky náš případ,prostě vše sedí,krom hyperaktivity, i když možná i ta tam je,jen já jsem jím tak vycepovaná,že už mi všechno přijde normální
počkám na reakci učitelky a začnu jednat
jinak já s tou "separací"souhlasim,synovi je to líto,ale prostě nemůže rušit ostatní děti,požadovala jsem,aby seděl s nějakou hodnou holčičkou,nešlo to,je jich 25,jedno dítě by stejně sedělo samo a proč kvůli nám,že jo,říkám mu,že to musí brát jako výhodu(má na všechno místo atd atd)
a ještě k jeho chování-ve školce nikdy neudeřil jako první-vždycky jen vracel-to mám potvrzený od učitelek,dost tam brečel a vztekal se,protože si s ním nikdo nechtěl hrát,za chvíli odpudil všechny kamarády co měl..on totiž rád diktuje druhým dětem,jak se maj při hře chovat a komu by se to líbilo,že jo
no spousta věcí mi došla díky vám,takže moc díky,dodali jste mi všechny bez vyjímky- energii,kterou moc potřebuju na další"boj",jak se říká,každýmu bůh nadělí jenom tolik,kolik unese..
ještě jedna poznámka syn je z IVF,3 roky marná snaha,myslíte,že i tohle může mít vliv?
jdu pro něj,držte nám palce a moc děkuju