| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj....před nedávnem jsem tu řešila kočky...no máme doma nádherného úžasného kocoura Ragdolla, vše super, je hodnej, mazlivej, čistotnej, ale taky hravej a to až moc, včera ,mu bylo 6 měsíců.....

No, začal s ním problém a sice ten, že začal kousat. Není to zlé, utočné kousání, ale bolestivé ano a dost ~:( nedělal to pořád, začal nedávno, je to nepříjemné, bolí to, okusuje mě i děti i manžela a stupňuje se to ~Rv
Tak jsem pátrala a dočetla jsem se, že kocourek si tím říká o hru, kamaráda, procházku, rozptýlení, že se zkrátka nudí. No a tak zvažuju druhou kočku a doufám, že by se spolu vyblbli a bylo by to zase fajn. Nemám problém s ním jít občas ven, ale běhat s ním denně taky nechci, proto jsem nechtěla psa...jinak se má u nás krásně, dostatek kvalitní stravy, hračky, pelíšky, škrabadla, mazlení a s náma i hry, spí v posteli, máme velký byt....

Co myslíte, kdyby se vyblbli s nějakou kočinou, bude to lepší? Nebo to snad časem odezní, máte zkušenost? Nebo po kastraci? Jinak tedy nemám žádhého malého kocoura, má teď 4 kila, jeho otec 10, takže ještě pěkně povyroste, je mu hodně podobný, takže toho taky dost sežere a dvě kočky, to je pro mě 2x tolik krmení, 2x tolik chlupů,2x podestýlku, dvojité nemalé výdaje a to nemluvim o pořizovací ceně dalšího kotěte ~e~ Navíc pouští chlupy a ve dvojím provedení to bude maso.....
Já osobně potřebu další kočky nemám, kocour mě tedy uspokojuje naplno, k tomu mám dvě děti a povinnosti, i když jsem na mateřské, kocour mi na starosti a radosti stačí, ale vzala bych další kočku kvůli němu, aby měl lepší život a nehryzal nás~k~
Tak nevím....zvažuju to...když už, ráda bych sice druhého kocoura, ale ti jsou větší, takže raději kočičku, menší, přece jen dva obrovské kocoury doma nechci a kdo zná tohle plemeno, tak ví jak dokážou být kocouři velký....ještě plánujeme třetí dítě, tak bych ráda, aby tu pak bylo k hnutí....takže tedy kočičku...no a zřejmě mám možnost vzít si jí už o víkendu, pokud bych měla zájem, je volná a k odběru...ale nerada bych se unáhlila, mám z toho strach, jednak z toho, jak jí kocour přijme, jednak z toho, co tu budou rošťáci vyvádět, jednak z toho, jestli nebudou dvě kočky v bytě smrdět ~e~..pak ty chlupy.....výdaje jsou jasná věc, ale taky se na ně netěšim, ale s tím nic dělat nejde....~:(
Tak můžete mi napsat své zkušenosti se dvěma kočkama? Přednosti, plusy, mínusy atd.? nebo si myslíte, že problémové chování mého kocoura jde odbourat jinak?Možná tím, že si s ním budu 50% dne hrát, ale tolik času taky nemám.....
Tak předem díky....no a ....ještě dotaz, potřebují dvě kočky obr záchod, nebo stačí ten co mám - taky velkej, a kočky se tam vystřídají, nebo chodí na záchod ve dvou? Dvě kočky by se do našeho hajzlíku asi nevešly.....ježíš, to bude steliva, používám silikát a dost drahej, ale dobrej....no a misky? Žerou z jedné? To abych nakoupila velké misky místo hromady těch nádherných keramických co už pro něj mám....
Tak prosím pište, jsem zvědavá, nicméně nevím, jak budu stíhat odpovídat, omlouvám se, ale mám dnes náročnej den, díky ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.