| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Michale, takhle....měli jsme si je do "super" stanice pro kocoura, to dopadlo špatně, paní přecenila své síly, chová britky, ragdolly, dvě plemena psů, má moc koťat štěnat, už je spíš množitelka, kočky v kleci, drahé, ale vystresované, ve špatných podmínkách, odcházela jsem v šoku, vystresovaná, pokousaná, poškrabaná, ubrečená, že jedeme domů s prázdnou přepravkou...nakonec jsem od paní z Eulalie zjistila, že je paní chová i v klecích ve sklepě, takže hrůza....no a našeho mám na doporučení z chovné stanice bohemia-ragdolls.....nebe a dudy, nesmrdělo to tam, v té první stanici mě z toho až špípali oči a doma jsem po večeři zvracela - humus....kočky v pohodě, tulivé, dobré podmínky, rodiče super....náš kocourek se jmenuje Casper, ale je starší, respektive jsme si ho nebrali ve třech měsících, jak je obvyklé, ale v pěti....no a fotku sem dát nemůžu, nikde jí v počítači ještě nemám, ale vypadá takto - ten kocourek vpravo -
http://bohemia-ragdoll.com/
Toho co tam čteč si nevšímej, měli popletená jména, nejmenuje se Ceaser, ale Casper a ještě ho nestáhli ze stránek.....
No ale dnes už tak nevypadá, rychle se vybarvuje a bude celej po tátovi, takže mrkni na ten rozdíl, jeho táta vypadal takto- a tak dnes vypadá Casper http://bohemia-ragdoll.com/obr/casanova17.jpg

No a takto vypadá jeho táta dnes, takto se vybarvil a tak by se měl podle všeho vybarvit i náš
http://bohemia-ragdoll.com/obr/casanova49.jpg

No a je to miláček, má všechny povahové rysy, co by měl mít, je to pejsek, uvolní se jak má, mazlí se, je hodnej, je skvělej, měl stát 12 tisíc, ale chovatelka ho prodala za 8, protože už není úplně koťátko....ale to nám nevadilo....
No a to kousání je asi jako u vás, jen trošku silnější....~o~
No, mě se do druhé kočky nechce, já mu kupuju tuňáky ve vůastní sťávě, Royal canin kapsičky a granule, hovězí maso...dost to leze do peněz, ve dvojím provedení to je maso a ani nemám potřebu....tak budu doufat, že to je puberta a "přitvrdim" v hračkách a hrách!!!!!!!!!
Jdu objednávat a vymýšlet ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.