| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi je to blbě položená otázka, ale právě jsem procházela finance na tento měsíc a zjistila jsem, že mám s dětmi na měsíc 890 Kč. Z kterých musím ještě zaplatit prvních 14 ve stacionáři.
Normálně by to nebylo tak špatné, ale tento měsíc se toho sešlo víc než bych chtěla (povinné ručení, havarijní pojištění, pojištění proti krádeži, několik lékařů, roční příspěvek na akce ve stacionáři, věci do stacionáře, splátky, léky ...). Mě i syna čeká zubní vyšetření na specializovaných pracovištích.
Říkám si, jak to vyřešit. Už jsem k mým penězům přidala dokonce peníze, které jsme dostali a stejně to takto dopadlo. Soud ohledně alimentů nám čeká nejspíš v průběhů října (podle předběžných informací).
Nejsem tip, která by třeba radši nezaplatil splátku nebo nájem. To platím ze zásady přednostně. Nechci riskovat různá navýšení. Také je to hlavně nebankovní sektor a tam po člověku hned jdou. Nájem je také samozřejmý. Jenže jak to udělat dál? Půjčku si brát nechci. Banka by mi nepůjčila a nebankovní oslovovat nechci. Už tak budu mít co dělat, abych to do roku splatila a přežila až budou brát rodičům postižených dětí prodloužené rodičovské příspěvky. ~a~ Nikoho známého na koho bych se mohla obrátit nemám. Navíc příští měsíc bude situace ještě podobná. Čeká nás tam hospitalizace a úhrada zvýšených regulačních poplatků, věci na zimu. Naštěstí tam mám narozeniny, kdy snad dostanu nějaké peníze. Ovšem na hrazení splátek navíc to nebude. ~7~

Do toho mě ještě naštvala pojišťovna po které jsem chtěla poprvé příspěvek na více než jeden pár zdravotních bot ročně. Vysvětlila jsem jim situaci. Synův zdravotní stav a nutnost zdravotní obuvi a stejně mi napsali, že mám smůlu. ~o~ Já už fakt nevím, co vlastně tedy platí. ~a~ To je 4500 Kč jen za boty bez vložek a dalších úprav. ~8~

Je mi jasné, že odpověď asi nedostanu, ale co kdyby. Je tolik lidí, kteří mi říkají v polovině měsíce, že mají třeba 200 Kč do výplaty, tak třeba je nějaký trik, jak to udělat. Pořád se snažím najít nějaký přivýdělek, ale najít něco, co se dá dělat i s dítětem na krku je snad nemožný. Nemáte nějaký tip v této oblasti?

Musím zase mazat. Mám toho teď tolik, že ani tady to nestíhám pročítat. ~x~ Přeji všem krásný, pozdní začátek školního roku. ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.