| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

gigi, já ti nevím, pouštět volně ven zvířáta je prostě risk, může je přejet auto, sežrat sousedův pes, stejně jako soused vzít sekáčkem nebo zastřelit, když mu dělají bordel na pozemku. Stejně jako se zbavují myší, krys, potkanů, krtků.. (krtky tchán pravda nevraždí, ale nosí je kilometr do lesa:) a my doma žádné nemáme :)

Já mám psa na zahradě (naší) nebo na vodítku; když ho v lese nebo na louce pustím, vím že to může být problém a že se třeba nevrátí, zaběhne, zastřelí ho myslivec, někdo komu vleze na pozemek, že ho pokouše jiný pes.. tak to prostě je, proto ho pouštím fakt jen mimo civilizaci.

Jinak mají mít kočku doma... tam se jí nic nestane.

.. a jen pro úplnost, máme rodinný dům, s obr zahradou, sousedi vedle mají kočky dvě nebo tři, vycházíme skvěle, jejich kočky máme rádi (i když je nás pes občas prožene) a asi tady kadí, ale ta zahrada je tak obrovská, že to najít snad ani nejde. Ale kdybych měla malou zahradu a spoustu koček kolem, vadilo by mi to moc, děti mám dvě.

Nevím jestli bych po nich střílela; ale s tím prostě ten kdo volně vypustí zvíře musí počítat.. riziko podnikání.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.