Kromě toho, že by mě zajímalo odkud jste, protože v těch několika školkách kam dcera chodila jsem si nikdy nevšíml, že by kdokoliv řešil co má cizí dítě na sobě. Při jakékoliv příležitosti. Snad maximálně to někdo někomu pochválil. Že by někdo řešil kdo do jakých kurzů chodí jsem si taky nevšimnul. Jinak chápu, že dát 1200 Kč za to, že se dítě dozví o existenci jazyka je prapodivné vyhazování peněz. Jsem přesvědčený, že angličtina v kolektivu dětí školkového věku 1 za týden rozhodně jazyk nenaučí. Smysl by měla, pokud by byla alespoň 2 týdně a i to je málo. Navíc tyto maličké špatně naučené základy jsou při vstupu do školy spíš mínus a dítěti vlastně uškodí. Dítě se ze začátku fláká s pocitem, že umí a následně má problém. To je častý jev. Takže nedat dítě na Aj. ve školce považuji za rozumné rozhodnutí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.