| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak tu už zaznělo, tak u prvňáčka bych zasáhla. Zvláště potom, co si to sám zkusil vyřešit a nepodařilo se. Pokud je to jeho víceletý kamarád, tak nevidím důvod, proč bych neapelovala přímo na něj. A pokud by nezabralo ani tohle, tak bych to řešila s učitelkou, event. bych ji upozornila na to, co se děje a aby chvíli kluky "nenápadně"sledovala a v případě potřeby zasáhla. Já nevím, ale přišlo by mi divné, kdyby něco takového dělalo moje dítě a rodič toho druhého by si rovnou stěžoval u učitelky, když se přeci známe. Ale jak to je s oním chlapcem, to víš nejlépe ty :-) Každopádně hodně zdaru při řešení problému (znám případ, kdy česky nehovořící chlapec navštěvuje první třídu, nerozumí a šikanuje všechny děti ve třídě. učitelka je už starší paní, absolutně si s ním neví rady, ječí na něj a už i na ostatní děti. včera se už děti v hodině rozplakaly... tohle se bude řešit v plénu zítra... jen nechápu, jak mohou přijmout dítě do první třídy, které neumí česky..... a doufat, že se za rok naučí a bude absolvovat první třídu znovu. tohle mi hlava nebere.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.