L+2 ks tak nevím co jsi kde koupila já na MMb nenakupuju. Jen v obchodě.
Měli jsme už různý značky goratexu...loni jsem nijak extra nehledala a koupila podle mě šílenou značku bot alpine pro s nějakým jejich voděodolným propouštěním. Nastříkala jednou....celou zimu jen myla a boty byli OK.
Starší měli jsme problém sehnat cokoliv v vel 40 na hubenou nohu a nakonec něco z humanicu. Kde měli aspoň jeho číslo. Boty perfektní. Zůstanou mi takže si je prostě nechám na to, když s nima půjdu bruslit a podobně...kdykoliv jsem si je v loni půjčila na házení sněhu...teplo a sucho....dokonce jsem v nich vlezla di 10cm kaluže a neprotekli....a to jsem si od nich nic neslibovala.
Většinu zimních kupuju v hudy sportu. Mladší odtud měl předloni a perfektní..i ta verze podzimních...a u nich nebyla ani tak strašná cena...bohužel vyrostla noha a nosil je snad opět u něj oblíbený 3měsíce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.