Přidat odpověď
no jo, jenže to, že má barevné zabarvení je právě důsledek toho, že do alergiií rozbouřené (náchylné) sliznice se dostala druhotná infekce (která je velice pravděpodobně infekční). Tím, že nasadíš ten Xyzal v podstatě jakoby tu sliznici "zakonzervuješ" - alergickému rozbouření zamezíš a ochráníš ji tak proti vstupu těch druhotných infekčních bacilů. Takhle mi to vysvětlovala alergoložka.
A taky to, že je lepší brát ty antihistaminika dlouhodobě, aby se sliznice alergickou reakcí zbytečně nenarušovala víc, než je nezbytně nutné. Protože pokud je nasazuješ a vysazuješ jak se ti zlíbí, jen se tím organismus vyčerpá a je pak těžké silné alergické projevy zkrotit, zpravidla se musí použít léky ve větší koncentraci...
Fakt vím, o čem mluvím - měla jsem sliznice totálně zdevastované - alergická oslabená sliznice, na kterou díky tomu nasedala jedna druhotná infekce za druhou (chytala jsem je od mláděte)... téměř se mi kvůli tomu sesypala imunitna - pocení, zimnice, zduření a šílená bolest v krk, neustálá únava - výtěry, krev vše o.k., žádná horečka.... prostě totální simulant (který byl ale na umření)...poté, co jsem začala brát denně Xyzal (několik let) a každý podzim kůra z GS Imunostim celkem o.k.
Předchozí