Mirko, jenže to není vždycky tak černobílé, jak to píšeš. Moje dcera bere 2x denně stabilně Ketof, protože je dcera především ekzematik a má dispozice k astmatu a právě Ketof je skvělý na tohle obojí - alergolog mi to vysvětloval, že není dobré, aby ještě brala stabilně denně Xyzal, který je skvělý, protože zároveň působí protizánětlivě, ale je to další zátěž pro organismus, který ho rozhodně denně nepotřebuje. Mladší dcera není potravinový alergik a defakto zatím ani nevíme pořádně na co z bylin je alergická... prozatím víme na 90%, že nejspíše na pelyněk, protože je bez zelených rým... ale jak začne pelyněk je tu zelená rýma - stejně to má i starší dcera a na pelyněk je silně alergický i tatínek, takže nejspíše rodová záležitost. Takže Xyzal zatím má mladší dcera jen když je potřeba
Starší dcera je potravinový, pylový, dotykový alergik, a ta bere Xyzal 1x denně jednu tabletu, ale v případě, že začne mít zelenou rýmu, tak dávkování zvedáme na 2x denně jednu tabletu(při zelených rýmách je prý zvedání dávkování dle nějaké nejnovější americké studie a dle našeho alergologa, který patří k nej. v krajském městě, je to super, že na to přišli) - zabírá to fantasticky - stejně to doporučila i dr. mě a i mně to zabírá