| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V pondělí jsem své téměř čtyřleté dceři nahmatala zezadu na krku tři bouličky -zvětšené uzliny.Manžel s ní byl na ORL,bylo uděláno CRP a výtěr krk+nos.Ve středu jsem s ní byla u dětské dr.,nechala udělat odběry na toxoplazmózu a EB virózu,ale výsledky budou až za 10 dní.Do této doby jsem byla docela v klidu,jenže včera dospělá dcera o bulkách řekla mému ex/je to dr,ale v jiném oboru/ a ten začal říkat,něco v tom smyslu,že doktoři vždy řeknou,že jsou to zvětšené uzliny a nic s tím nedělají,on,že ale zná případy kdy to bylo vážné onemocnění.Dokonce nabízel pomoc.Já o tom začala přemýšlet a úplně zpanykařila,na netu začala hledat,dostala se až k Hodgkinově nemoci,rakovině lymf.cest apod.Koorunu tomu nasadilo to,že večer jsem se s malou mazlila a nechtěně na kruhé straně objevila další boule.Máte s tím nějaké zkušenosti?Dík za všechny reakce,kladné i negativní

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.