| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a jak se vám to povedlo?

Můj kocour je mlsný lump a já z něj fakt šedivím!
Nikde nic nemůžu nechat ležet. Je schopný si převrátit krabici s mlíkem a vylízat, vytáhne z dřezu sáček s masem na rozmražení a prchá s ním po bytě, vysypává mi koš, když jsou tam odřezky masa nebo kousek voňavého igelitu od salámu - včera si pořezal jazyk o konzervu. Jitrnice ze zabíjačky atd. jsem musela nechat vychladnout na balkoně.

No přehání to, a pak to vyblije!

A další kapitola jsou kytky. Já kytky miluju, ale neumím se o ně starat, zapomínám zalívat a tak, takže kocur je dobrá výmluva a nic doma nemám, ale sem tam dostanu řezané, nebo si přinesu ze zahrady. Ráno najdu roztahané po kuchyni, do dvou dnů vyhazuju orvané roští.
Včera jsem si donesla ze zahrady suchou trávu, krásnou, jako podzimní dekoraci. Mám to v obýváku v obrovské bílé amfoře, udělalo mi to pěknou atmosféru, měla jsem radost. Ráno mě probudilo kocurovo blití a má to, blb jeden, z té trávy.

Mám ho osm let a miluju ho, je mazlivý, přítulný a svéhlavý.. Máte nějaké fígle, jak na něj? Nečekám, že bude poslouchat, jen ať si nedovoluje!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.