No, dokonale vychovanou ne-mám 2, ale relativně slušně poslouchající jo. Na kytky je nej na vršek hlíny nasypat hodně pepře- tím myslím fakt hodně- klidně celej sáček...a kytky s velkýma listama nemám přímo na zemi, ale na stolku. orchodeje na parapetu jsem přidělala šňůrkou, aby nepadaly no a pokud nechci, aby lezly např na stěnu v obýváku, tak když ji vidím, tak křiknu NE! a stříknou voňavým sprayem...za 2 dny tam už nelezla... Ale co se jídla týče, tak na to jsem krátká a maso na rozmrazení dávám do výšky... do koše se nedostanou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.