Přidat odpověď
Žabátko,
moje děti chodili už od školky na různé kroužky. Keramika,tvoření,plavání,flétnička,cvičení atd. Měli toho opravdu hodně,ale všechno si vybrali sami. Já jim jenom nabízím a oni si vybírají. I kdybych se doma rozkrájela ochotou,tak jim nenahradím ani dětský kolektiv a kontakt s vrstevníky a ani se přiznám nejsem na to tvoření a kreativitu nejvhodnější osoba.
Upřímně řečeno raději ať mají hodně kroužků,než,aby se mi flákali po ulici a nebo seděli jenom u compu. Teď už jsou
starší,tak mají zase jiné zájmy,ale,když byli menší,tak mě dokonce oni tahali na všelijaké work shopy a dílničky. Obíhala jsem s nimi odmala všelijaké zajímavé akce jako je třeba Bambiráda a podobné a myslím,že je to dost bavilo.Teď už mají zájmy vyhraněnější a tak to máme jinak,ale i tak,když je někde něco zajímavého vyrazíme ven. A věř nebo ne dokonce i náš puberťák chtěl letos ještě koupit dýni na dlabání,takže myslím,že ty kroužky mu něco dali.Navíc můj syn má narušenou jemnou i hrubou motoriku,takže každé "tvoření" se hodí na procvičování motoriky.
Nemyslím,že bych si na nich honila svoje ambice,ale jsem ráda,že mají nějakou zábavu.
Jsme celkem akční rodina,takže jsou od mala zvyklí pořád někde něco dělat. Málokdy sedíme doma jenom tak.
Předchozí