Přidat odpověď
No tak nevím, myslíš, že když někdo žije na vsi, tak nemusí do práce někam dojíždět. Víš, on ne každý, kdo bydlí na vesnici, pracuje ve zdejším JZD. Skoro mi to přijde, jako by Ti trošku vadil TĚŽKÝ život v Praze. Ale tak ona Praha není jediné místo na světě. My jsme taky bydleli ve městě, pravda, ne tak velké, ale okresní bylo. Byla naše volba, odstěhovat se z toho děsného shonu do trošku klidnější lokality. Teď mi přijde, jako kdybys obviňovala ty, co mají "lehčí" život než Ty. No my jsme si ho zvolili sami, stálo nás to dost (nemyslím jen peníze). Pro mě je prostě nepředstavitelné vychovávat děti ve velkoměstě, neříkám, že je to tak pro všechny. Jen jsem chtěla nabídnout pohled svůj a Ty hned začneš s tím, že mám lehoučký život a prd vím o životě.
Před mateřskuo jsem pracovala tak, že jsem z domu odcházela 8:30 a vracela se 19:30 domů, pracovala jsem ve velkém městě. Nevím, jak bych toto skloubila s dětmi. Prostě mi přijde, že dnešní doba není nakloněná rodinnému životu, protože rodiče na ty děti osobně sami nemají příliš času, a to je fakt, ne?
Předchozí