V podstatě souhlasím. Pŕestěhovali jsme se z tradiční vísky do města. Na vsi jsme měli během pul roku spustu známých a kamarádu nejen pro nás, ale i pro děti. Ve méstě jsme už 4 mésíce a já nemám komu zavolat, když je hnusně, aby si starší synek mél s kým pohrát. Nemám tu kamarádku, se kterou bych vypadla jen tak na kafe a nebo do kina. Lidé tu žijí jinak, hekticky, každý má kroužky a hlavně, svoje starosti!
Zatím bydlíme v domě, je to spíš takové satelitní méstečko a mé tu už po 4m starší ve věži. Přemýšlím, že se přestěhujeme do města. Spatřuji v tom výhody právě v tom, že děti až pujdou do školy, mohou si vybrat kroužek a nebýt závislý. Na druhou stranu, když to tu čtu, tak mě běh velkoměst děsí. Máte pravdu, já bych taky nenechala dítě placatit se pŕed panelákem. A také si neumím představit, že pujdou všechny děti do školy a já budu doma a čekat až se vrátí. Jsem doma ráda a moc a vnímám to ted´ momentálně jako Žabátko, ale za 6-8 let chci být pro děti přístavem, ale neumím si představit, co budu dělat zatím, co oni budou ve škole a sportovat a s kamarády. ...asi chodit do práce!