| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, pohybové kroužky...
starší dcera byla jako malá celkem nešika, tak jsem jí to tajila :-) a vodila ji do tanečků a snažila jsem se, aby se hýbala... Výsledkem je patnáctiletá puberťačka, která chodí tančit sice jen 1x týdně, ale občas přidá plavání, občas v klubovně ping pong... A když nemá pohyb, chybí jí to.

mladší je IMHO sama od sebe pohybově nadanější, jenže když jí byly 4, rozvedla jsem se a kroužek s ní jsem nějak nedávala. Navíc ji neláká tancování (nikdy nechtěla dělat nic, v čem by si se sestrou konkurovaly). Energie má mraky. Doma skáče na Wii Fitu, občas jde se sestrou na bazén (bohužel zřídka). Letos by s ní chtěla i na to tancování (jsou to otevřené lekce), ale časově se to tluče s klavírem a končí to dost pozdě a ona nerada přichází domů večer... Chtěla by dělat judo, jenže to je na druhém konci města v podivných končinách a dvakrát týdně dopravu z tréninků prostě nedám :-( Tak se drží piána a letos si ve škole domluvila historický kroužek :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.